Magyarország kúl

Látványos felújítás Ferihegyen

Május végéig 3000 négyzetméteren kicserélik a 2A Terminál elhasználódott padlóburkolatát, valamint még idén számos további, az utasok kényelmét szolgáló átépítést és felújítást hajt végre a Budapest Airport.

A turizmus.com írása szerint a nyaralási szezon alatt már az új padlóburkolatot koptathatják az utasok bőröndjei a 2A Terminál tranzit területén, ugyanis a Budapest Airport a teljes 3000 négyzetméteren megújítja a felületeket. A felújítást több szakaszban, a lehető leggyorsabban el kell végezni, ugyanis a beszállókapuk előtti területeken is fel kell szedni a 80-as évesben épített padlóburkolatot, ami arra az időszakra használaton kívül helyezi az adott beszállókaput. Az új járólapok a mostani sötétszürke márványbevonat helyett világosak lesznek, segítve a természetes fény szóródását.

A Skycourt-terminálon várakozó utasok mögött a Liszt Ferenc-repülőtér épülő új, több mint tízezer négyzetméteres utasmólója látható 2018. február 7-én. A tervek szerint 2018 harmadik negyedévére az utasok és a légitársaságok birtokba vehetik az új létesítményt. MTI Fotó: Kovács Tamás

A padlóburkolaton túl a 2A Terminál és a SkyCourt ülőpadjait is újakra tervezi cserélni a Budapest Airport. Ez azt jelenti, hogy az indulási szinten minden szék és pad le lesz cserélve, egységes stílusú, kényelmes bútorokon lehet várni a járat indulása előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top