Magyarország kúl

Kellemes pénteket: kettős front és influenzaveszély!

A vérnyomásproblémák és a keringési zavarok erősödésére lehet számítani a fokozottan érzékenyek körében, emellett fejfájás és ingadozó komfortérzet is jelentkezhet.

Hazánkban pénteken délelőtt egyre több lesz a felhő felettünk, délen lehetnek eleinte hosszabb napos időszakok, írja a HáziPatika.com. Csapadék nem valószínű. Délután erősen felhős, borult időre van kilátás. Északon néhol hószállingózás, nyugaton kisebb eső előfordulhat, nagy csapadék azonban sehol sem várható. A szél napközben élénk déli lesz.

Hajnalban -7, -2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 2, 7 fok között alakul. Késő este -1, 4 fok lesz.

Pénteken gyenge kettősfront hat a szervezetre. A vérnyomásproblémák és a keringési zavarok erősödésére lehet számítani a fokozottan érzékenyek körében, emellett fejfájás és ingadozó komfortérzet is jelentkezhet. Az érzett hőmérséklet pár fokkal a mért értékek alatt alakul. A nyirkos időben a kopásos ízületi bántalmakkal élők fájdalmai tovább fokozódhatnak, és napközben is csak kissé mérséklődnek a panaszok.

Az influenza terjedésének kedveznek a körülmények.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top