Magyarország kúl

Romantikus luxus ajándékok az átkosban

Ezeknek az ajándékoknak minden nő örült a ’70-es években!

Luxus krém a bőrnek

Az átkos kuriózuma, a luxus netovábbja a Helia-D krém volt. Az exkluzív fekete csomagoláson arany betűk jelezték, hogy nem hétköznapi arckrémet rejtenek a tégelyek: a napraforgó kivonatot tartalmazó krémektől, ha nem is hollywoodi dívának, de minimum Tolnay Klárinak érezték magukat anyáink.

Csábítás Aranypók módra

A ’70-es, ’80-es években mindenki tudta, hogy ha minőségi és szép fehérneműt szeretne, akkor az Aranypókba kell mennie. A szakképzett eladók még a tanácstalan férfi vásárlóknak is tudtak segíteni, így biztos, hogy nem ért senkit sem csalódás, ha este a gátlásokkal együtt a ruhákat is levetették anyáink.

Ízorgia: Konyakmeggy

Ne feledkezzük meg a klasszikus ajándékról, az örök jolly jokerről sem, a bonbonról. A retro Konyakmeggy a Kádár-korszak kuriózuma volt, egy olyan édesség, amit az ember nem adott akárkinek, és nem ajándékozott csak úgy. Ha a különleges alkalmakra tartogatott, ropogós étcsokoládéba bújtatott konyakmeggyet kaptunk szerelmünktől, feltételeztük, hogy akárhogy is, de a kapcsolatunk egy következő szintre lépett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top