Magyarország kúl

Elfogy a hó, emelkedik a légnyomás csütörtökön

Csütörtökön a távozó kettősfront mögött keleten és a középső tájakon még enyhébb izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek az érzékenyeknél, emellett többen fejfájást is tapasztalhatnak.

Hazánkban csütörtökön délelőtt nyugaton a szakadozottabb felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre készülhetünk, a Dunától keletre azonban erően felhős, helyenként borult lesz az ég, írja a HáziPatika.com. A csapadék keleten is megszűnik. Délután folytatódik a felhőzet szakadozása, csökkenése, de keleten néhol csak kevés napsütés lehet. Csapadékra nem kell készülni. A szél napközben mérsékelt északi lesz.

Hajnalban -5, 0 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 0, 5 fok között alakul. Késő este -3, 2 fok lesz.

Csütörtökön a távozó kettősfront mögött keleten és a középső tájakon még enyhébb izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek az érzékenyeknél, emellett többen fejfájást is tapasztalhatnak. A tünetek intenzitása napközben fokozatosan csökken. Keleten a felhősebb idő fokozhatja az álmosságérzetet, lehangoltságot, rosszkedvet is okozhat. A Dunántúlon a naposabb tájakon javul a közérzet és a hangulat, a hőérzet is pozitív irányba változik.

A fertőzések terjedésének kedveznek a körülmények, gyakori, alapos kézmosás javasolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top