Magyarország kúl

Te is megveheted a James Bondot szállító járgányt!

Egy új kiskocsi áráért most Roger Moore vagy David Gahan bűvkörében érezhetjük magunkat: egy magyar autóhirdetési oldalon a sztárokat szállító Lexust hirdetik eladásra.

Mi a közös a James Bondot is alakító Sir Roger Moore-ban és a Depeche Mode énekesében Dave Gahanben? Magyarországi tartózkodásuk alatt mind a ketten abban a Lexust GS-ben utaztak, amit most az ország legnagyobb használtautókkal foglalkozó oldalán hirdetnek. Nem kell feltétlenül külföldre menni egy-egy ritka autóért, a 007-es ügynök rajongói, vagy a rockzene szerelmesei mellett  japánautó- és a hibrid-fanatikusok számára is különleges fogás lehet ez a sztárszállító limuzin.

Az autó előélete a leírás és a feltöltött dokumentumok szerint is makulátlan, 234 ezer kilométert futott.

Miként az a feltöltött dokumentumokból is látható, a 3,09 millió forintért hirdetett autóra e hó elején még költött 200 ezer forintot tulajdonosa, aki egyébként márkahű, ettől a szeretett autótól is csak egy újabb Lexus miatt hajlandó megválni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top