Magyarország kúl

Kettős front és jeges hideg gyötör minket szerdán!

Megterhelő napnak nézünk elébe a szerdai frontok miatt. A fejfájás, migrénes panaszok felerősödhetnek. Téliesre fordul az idő, és a szél még tovább rontja a hőérzetünket.

Hazánkban szerdán délelőtt a nyugati határszélt leszámítva erősen felhős, borult lesz az ég és többfelé alakul ki havazás, havas eső, főleg délkeleten, keleten helyenként eső, írja a HáziPatika.com. Délután nyugaton felszakadozik a felhőzet, másutt az erősen felhős, borult égből havazás, havas eső, keleten helyenként eső várható. A szél napközben erős északnyugati lesz.

Hajnalban -4, 1 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 0, 5 fok között alakul. Késő este -3, 2 fok lesz.

Szerdán továbbra is kettősfront hatásával kell számolni, délutántól nyugaton mérséklődik a fronthatás. Megterhelő napnak nézünk elébe. A fejfájás, migrénes panaszok felerősödhetnek. A szív- és érrendszeri betegségben szenvedők továbbra is fokozottan ügyeljenek magukra. Vérnyomás-ingadozás léphet fel. A borongós időben levertebbek lehetünk, romlik a hangulatunk, közérzetünk.

Öltözzünk melegen, rétegesen ebben a nyirkos, csapadékos időben nagyon könnyen megfázhatunk! A szél még tovább rontja a hőérzetünket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top