Magyarország kúl

Budapesten forog a Homeland sorozat idei fináléja

Újabb kúl sorozat költözik a magyar fővárosba: a Homeland kémsorozat most indult évadának vége itt játszódik majd. A helyszínek titkosak, úgyhogy erősen kell kutatni a sztárokat!

Claire Danes, a Homeland főszereplője Golden Globe-díjával (MTI/EPA/Paul Buck)

Örülhetnek a magyar rajongók, a világ egyik legnézettebb, szanaszéjjel díjazott tévésorozata, a Homeland hetedik évadának utolsó két részét ugyanis Budapesten (is) forgatják – derült ki egy interjúból, amit Alex Gansa, a sorozat showrunnere (ő felel azért, hogy milyen irányba halad a széria váza, filozófiája) a Vanity Fairnek adott. A magyarországi munkálatok már javában folynak, a Homeland stábja több budapesti fotót is posztolt, például a Parlament előtt pózolnak, írja a femcafé.hu

A sorozat hetedik évada február 11-én startolt el, és Gansa szerint hasonlóan izgalmas lesz, mint az előző hat. Mint elmondta, a történet kitalálásánál olyan valós eseményekből inspirálódott, mint Donald Trump elnökké választása. Azt egyébként nem szerette volna elárulni, Budapesten belül pontosan hol forgatnak. A sorozat főszereplője a bipoláris kémelhárítót alakító Claire Danes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top