Magyarország kúl

Így hat ránk a keddi időjárás

A naposabb tájakon jelentősen javul a hő- és komfortérzetünk, jobb lesz a hangulatunk, közérzetünk.

Hazánkban kedden délelőtt a reggeli ködfoltok feloszlását követően változóan felhős lesz az ég, északon, északkeleten kevesebb, délnyugaton több felhő várható, csapadék nem alakul ki, írja a HáziPatika.com. Délután változóan, többször erősen felhős lesz az ég, de említésre méltó csapadék nem várható. A szél napközben élénk délkeleti lesz.

Hajnalban -7, 0 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 6 fok között alakul. Késő este -4, 2 fok lesz.

Kedden elkerülnek bennünket az időjárási frontok. A hideg, helyenként nyirkos reggelen a kopásos ízületi fájdalmak felerősödhetnek, napközben csak lassan enyhülhetnek a panaszok. Az érzékenyeknél emésztési zavarak alakulhatnak ki. A naposabb tájakon jelentősen javul a hő- és komfortérzetünk, jobb lesz a hangulatunk, közérzetünk.

A felhősebb területeken viszont fáradtnak érezhetjük magunkat, lehangoltak lehetünk. Ebben az influenzás időszakban fogyasszon rendszeresen C- és D-vitamint, friss gyümölcsöket, citrusféléket, és fontos a sok pihenés is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top