Magyarország kúl

Íme a száz legnépszerűbb magyar szinkronhang!

A magyar szinkron világhírűségéről még folynak a viták, ám kik azok, akik a hátukon viszik ezt az iparágat? A legjobb 50 női és férfi szinkronhangról készült most egy lista.

Összeállította a legnépszerűbb hazai hangok listáját a Magyarszinkron.hu. A sorrend alapját a Magyar Szinkron Adatbázisban lévő több mint 1500 magyar színész adja, írja az origo.

Kerekes József (jobbra) az egyik dobogós szinkronhang (MTI-fotó: Marjai János)

Az 50 legjobb színésznő és színész nevét kizárólag az adatlapjaikon megjelenő látogatottság alapján állították össze. A magyar szinkron iránt érdeklődők több ezer lájkot és sok száz kommentet adtak le a megjelent listára, amely  site Facebook oldalán volt követhető egy hónapon keresztül.

A dobogóra a hölgyeknél Bogdányi Titanilla (3.), Mezey Kitty (2.) és Zsigmond Tamara (1.) került. Az férfiaknál Viczián Ottó, Széles Tamás és Kerekes József osztozott a dobogón, utóbbira kerestek rá a legtöbben 2017-ben. Itt megnézheti, mely színészek mely filmekben, sorozatokban dolgoztak mostanában.

Íme a két lista:

2017-es TOP 50, a Hölgyek listája

Közzétette: Magyarszinkron.hu – 2018. január 29.

2017-es TOP 50, az Urak listája

Közzétette: Magyarszinkron.hu – 2018. január 29.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top