Magyarország kúl

Agresszív csütörtök: kettős front támad!

Csütörtökön kettősfront okoz panaszokat az érzékenyek körében: jöhet a fejfájás, vérnyomás-ingadozás és kellemetlen társaik.

Hazánkban csütörtökön délelőtt észak felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, de a legtöbb helyen eleinte hosszabb-rövidebb napos időszakok is lesznek, írja a HáziPatika.com. Északon előfordulhat elszórt eső, zápor, máshol csapadék nem valószínű. Délután északon erősen felhős, borult lesz az ég, délen viszont a változó felhőzet mellett némi napsütés is várható. Északon egyre többfelé elered az eső, zápor. A szél napközben eros délnyugati lesz.

Hajnalban 1, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 14 fok között alakul. Késő este 4, 9 fok lesz.

Csütörtökön kettősfront okoz panaszokat az érzékenyek körében. Többeknél jelentkezhet görcsös fejfájás, migrén és vérnyomás-ingadozás is, emellett alacsony lesz a szabadtéri komfortérzet, az érzett hőmérséklet pár fokkal a mért értékek alatt alakul. Nagy a megbetegedés, a fertőzés veszélye. Az ízületi panaszok közül a gyulladásos jellegűek kerülnek előtérbe, illetve emésztési panaszok is jelentkezhetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top