Magyarország kúl

Újabb amerikai gyorsétterem veti meg lábát Budapesten

Barack Obama volt amerikai elnök kedvence a Five Guys hamburgerlánc, amely hamarosan Budapesten is megnyitja első éttermét. Más lesz, mint a Meki.

There are 250,000+ combinations to build your ultimate Five Guys burger. Which toppings do YOU choose? 🤔

Közzétette: Five Guys – 2018. január 25.

1986-ban nyitotta meg első éttermét Virginiában a Five Guys, mára pedig a világ egyik legnépszerűbb gyorsétteremláncává nőtte ki magát. Ha valaki jó hamburgert akar enni, akkor az “Öt Pasihoz” megy, mert az igazi amerikai életérzést is megtapasztalhatja, írja a FemCafé. Már idén megnyílhat Budapesten az első hazai vendéglő, hiszen a Five Guys Magyarországra érkezik.

Kissé eltér a megszokottól ez az étterem: lapvetően úgy történik a kiszolgálás, hogy van egy sima hamburger, amelyhez jár a két szelet hús – lehet választani, hogy sajtosat szeretnél, baconöset vagy sajtos-baconöset (utóbbi kettő valamivel drágább) -, majd hozzácsaphatsz még pár tetszőleges feltétet (összesen 15 közül válogathatsz). Nagy ládákban áll a földimogyoró, amelyekből annyit veszel, amennyit akarsz.

A Five Guys egyébként nem csak az átlagember ízlését elégíti ki, hiszen ez a kedvenc helye az egykori amerikai elnöknek, Barack Obamának is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top