Magyarország kúl

Végre felújítják a dél-balatoni vasútállomásokat

Kiírták a közbeszerzést, tehát már biztos, nekilát az állam, hogy felújítsa a Balaton déli partján fekvő vasútállomások nagy részét. Ideje volt.

Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. 13 dél-balatoni vasútállomás felújításának és környezet rendezésének tervezésére nyílt közbeszerzésen keres vállalkozót.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívást a napi.hu fedezte fel: nevesíti a déli parti vasútállomásokat, amelyek a következők (zárójelben a kért p+r parkolók száma, már ahol ez szerepel a listán): Balatonaliga (12), Szabadisóstó, Szabadifürdő (10), Balatonszéplak felső (15), Zamárdi, Szántód-Kőröshegy (20), Balatonfödvár, Balatonszárszó (12), Balatonszemes (25), Balatonlelle, Balatonboglár (25), Bélatelep, Balatonfenyves (60).

A nyertes feladata az állapotfelmérések elvégzése, a vázlattervek, engedélyezési tervek elkészítése, az építéshez szükséges engedélyek megszerzése, a kiviteli közbeszerzési eljárás lefolytatásához

Az ajánlatok beadási határideje február 23. A becsült ellenértéket most sem közli a NIF.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top