Magyarország kúl

Budapest New York-ot játssza az új amerikai sikersorozatban – képek

A fővárosban és környékén forgatták azt a 19. század végén játszódó amerikai sorozatot, amelynek épp tegnap volt a premierje. Képösszeállítás New York-ról, akarom mondani Budapestről...

Fotó: Turner/Vermes Kata

Hétfőn kezdődött az USA-ban egy új tévésorozat,  The Alienist, amelynek jelentős részét itthon vették fel, amúgy elvileg New Yorkban játszódik,  írja az Origo.

Fotó: Turner/Vermes Kata

Az eredetileg 1994-ben kiadott, azóta magyarul is olvasható regény (eredeti címén: The Alienist) 1896-ban játszódik New Yorkban, ahol egy sorozatgyilkos szedi áldozatait, elsősorban gyerekkorú prostituáltak körében.

Fotó: Turner/Vermes Kata

A thrillersorozat Caleb Carr regénye alapján készül, egy kriminálpszichológust állít a középpontba, akinek segítségével elkapják a nagyváros egyik első sorozatgyilkosát.

Fotó: Turner/Vermes Kata

Egy észak-pesti területre, Rákospalotára épített hatalmas díszlet alakította a 120 évvel ezelőtti New Yorkot. Számos fotó azonban Budapesten készült, ezek láthatók a városi helyszíneken.

Fotó: Turner/Vermes Kata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top