Magyarország kúl

Szavazz Budapestre, így lehet Európa legjobbja!

Bárki szavazhat, hogy melyik város legyen az év legjobb európai úticélja, ezért itt a lehetőség, hogy az első helyre juttassuk Budapestet a rangsorban!

Tavaly Porto szerezte meg az első helyet a European Best Destination „legjobb európai úti cél” szavazásán, amely már 9 éve mutat utat a világutazóknak, írja a Turizmus Online. A szervezet – amelynek célja az európai turizmus és kultúra népszerűsítése – szorosan együttműködik a kontinens legnagyobb desztinációs és turisztikai hivatalaival, és már több, mint 4 millió turistának nyújtott segítséget a legmegfelelőbb úti cél kiválasztásában. Így ezt az elismerést igen könnyű kézzelfogható előnyökre váltani, elég, ha csak a közel százezer érdeklődőre gondolunk, akik figyelemmel követik évről évre a szavazást, azt, hogy hova érdemes legközelebb repülőjegyet foglalni.

Itt lehet szavazni arról, hogy idén Budapest kerülhessen a lista élére!

Az pedig, hogy még többen láthassák, milyen páratlan élményeket kínál Budapest, most csak rajtunk múlik! Február 8-ig bárki szavazhat, és segíthet, hogy a termálfürdők és a fesztiválok városa ne csak a szívünkben, de a European Best Destination szavazásán is első helyre kerüljön.

A szavazás január 18-tól február 8-ig tart, hetente egyszer lehet egy IP címről szavazni. A legjobb desztinációk egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos social media felületen és utazási portálon – a nyertes úti célra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top