nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Nem Prodigy: díjazták a Sziget zenei felhozatalát

Nem Prodigy: díjazták a Sziget zenei felhozatalát

Nem hiába hívták meg Pinket a tavalyi Sziget Fesztiválra: rangos díjat nyerhettek el a szervezők a legjobb előadói felhozatalért Európában. Most már hivatalosan is vége a panaszkodásnak a színvonal miatt!
Avatar
magyarorszagkul
f Ajánlom

Január 17-én adták át az European Festival Awards kategória-díjait. A magyar Sziget Fesztivált is díjazták, a szervezők a Line-up of the year, azaz a tavalyi év legjobb zenei felhozatalának díját vehették át, írja a 444.hu.

A Szigetet az elmúlt években többször és több kategóriában is díjazták. Kétszer volt már Európa Legjobb Nagyfesztiválja, nyert már a Legjobb Zenei Felhozatalért járó díjat és volt a Fellépők Kedvenc Fesztiválja, tavaly pedig a év életmű díját kapta, amit a Sziget korábban autóbalesetben elhunyt munkatársa, Dan Panaitescu posztumusz kapott meg.

Fotó: Getty Images

Az idei, Line-up of the year díj esetében a fesztivál közleménye szerint nem csak a headlinerek (fő fellépők) számítanak, hanem a teljes program. A Sziget ebben a kategóriában olyan fesztiválokat előzött meg, mint például a Glastonbury, a Roskilde vagy a Lollapalooza.

Megosztás Facebookon