Magyarország kúl

Álmosak, fáradtak leszünk pénteken, ja és jön a tél is

Hiába maradnak el a frontok, a fokozatos lehűlés miatt kedvetlen, szürke, álmos péntek köszönt ránk, amelyet az ízületeikre érzékenyek igencsak megszenvednek.

Péntek is erősen felhős, borongós, szürke idő lesz jellemző, leginkább északkeleten bújhat elő a nap. Gyenge esőre főként a Dunántúlon kell készülni. A nyugati határ közelében és néhol északkeleten megélénkülhet a szél. Hajnalban 1-5, napközben 4-8 fokra számíthatunk. Szombaton többfelé kialakulhat gyenge csapadék, mely több helyen havas esőbe, átmeneti havazásba válthat át. Északkeleten felszakadozik a felhőzet, előbújik a nap. A feltámadó keleti-északkeleti szélben 2-5 fok valószínű – derül ki a HáziPatika előrejelzéséből.

Pénteken napközben front nem érkezik térségünkbe, de nem alakul kedvezően az élettani helyzet. A nyirkos, borongós időben kedvetlenek, lehangoltak lehetünk, ne csodálkozzunk, ha reggel álmosan, fáradtan ébredünk. Az ízületi panaszokkal élőket is megviseli a párás időszak, aki ebbe a csoportba tartozik, az továbbra se hanyagolja a csalánleveles borogatást, de az is jót tesz, ha folyamatosan melegen tartjuk a sajgó végtagokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top