Magyarország kúl

Csütörtökön sem engednek lazítást a gyötrő frontok!

Csütörtökön ismét kettősfronti hatás érvényesül, főként az ízületesek és a fejfájósok számítsanak panaszaik további erősödésére. A közérzet pedig általánosan tovább romlik.

Csütörtökön országszerte kettősfronti hatás érvényesül, ennek következtében pedig frontérzékenyként ismét igen nehéz napra készüljön, írja a Meteoklinika. Most ismét tartós fejfájásra számíthat akár meleg-, akár hidegfrontérzékeny, mindez pedig általános közérzetére is negatívan hathat.  Javasolt folyamatosan magnéziumot szednie, emellett több, tojásból készült ételt fogyasztania.

Amennyiben hajlamos az ízületi bántalmakra, akkor nem csak reggel, hanem napközben is egyre inkább arra számíthat, hogy tünetei fokozódnak. Főként akkor, ha kopásos eredetűek a panaszai – a csalánlevél főzetéből készített borogatás, illetve a kámforos krémek segíthetnek a végtagfájdalmai mérséklésében.

A komfortérzeten az egyre hidegebb, nyirkosabb idő is ront, a hőérzete pedig pár fokkal a mért értékeknél is alacsonyabban alakulhat. Egyre többen tapasztalnak bőrkiszáradást, különösen az arcon és a végtagok környékén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top