Magyarország kúl

Budapesti a világ legjobb hotelportása

Takács Tamás, a Kempinski portása lett a világ legjobbja egy rangos szavazáson. Egy törött fog is szerepet játszott az elismerésben.

A Traveller.com munkatársai idén is megválasztották a világ legjobb szállodáit. A legjobb hotelportást Budapesten, a Kempinski Hotel Corvinusban találták meg. Az aranykulcsos Takács Tamás kabáthajtókája mutatja, hogy tagja a portások elitklubjának, a Les Clefs D’Ornak, vagyis a szállodaportások aranykulcsos egyesületének – írja a Turizmus.com.

Büszkék vagyunk Takács Tamás Főportásunkra, akit a Traveller.au a Legjobb Szállodai Portásnak választott idén….

Közzétette: Kempinski Hotel Corvinus Budapest – 2017. december 30.

Számukra a vendégnek nincs olyan kérése, amelyet ne tudnának teljesíteni. Takács Tamás jó sok időt töltött azzal, hogy megoldja a Traveller utazójának problémáját: egy törött fogra kellett megoldást találni. A baleset egy 15 napos hajóutat tett volna tönkre, ám Takács Tamás 15 percen belül válaszolt a segítségkérő e-mailre. A hajó délután 5-kor kötött ki Budapesten, és fél 9-re már rögzítette is a fogat egy elragadó budapesti fogorvos.

Cousteau-ról nevezték el a hotelt

Ilyenkor számos más díjat is kiosztanak: a családi szálláshelyek kategóriájában a Fidzsi-szigeteki Jean Michel Cousteau Resort új tengeralatti gyermek- és tinédzserprogramjával győzte meg a bírálókat. A felújított, ötcsillagos ökohotel 24 órás gyermekfelügyeletet vállal, a gondozók esőerdei túrákra, horgászásra, raftingra viszik a gyerekeket, miközben két tengerbiológus segít felderíteni a tengeralatti világot a kis felfedezőknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top