Magyarország kúl

Monumentális légi videón az őszi Káli-medence

Nem tévedés, tényleg novemberi a drónvideókból összeállított kisfilm, de ehhez idő kellett: nagyszabású összeállítás őszi színekkel a Balatonfelvidéken.

“A ködbe burkolózott Káli-medence minden hajnalban más és más arcát mutatja”, írja a drónvideóhoz fűzött kommentárjában annak készítője, Varga Norbert a csodalatosbalaton.hu cikke szerint.

“Repülésünk itt indul, Szentbékkálla és Mindszentkálla között a Kerekikáli templomrom közelében. Ezután Salföld irányából vesszük szemügyre a mi Badacsonyunkat. Az Örsi- és Gulácsi-hegyen átbukó ködfelhő…Lehengerlő a természet folyamatos mozgása. Egymást váltva napsütéses és ködös időben is bejárjuk a Szigliget és Badacsonylábdihegy környékét. Balatongyörök felől is vetünk egy pillantást a Tanúhegyekre… nem hiába Szépkilátó környéke, szép kilátással ajándékoz meg minket. Sárguló tölgyerdő a Szent György-hegyen…majd zárásként Badacsony. Egy olyan szemszögből ahonnét még nem láttad…”, zárja gondolatait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top