Magyarország kúl

Bunyó karácsonyig: megjelent végre a Bud Spencer-videojáték!

Sokan várták, hogy elkészüljön, magyar feliratért is lobbiztak, és minden álom valóra vált: a Bud Spencer-Terence Hill-filmekre alapozott videójáték pont olyan jó, mint amilyennek hangzik.

A Slaps and Beans névre hallgató játék közösségi finanszírozásból valósult meg, és magyar nyelven is tölthető már, írja a hvg.hu.

“A legnagyobb királyság, akkora hangulata van, hogy kiveri a ház oldalát. Bud- és Hill-rajongóknak kötelező! Nagyon jól visszadja a játék a filmek hangulatát, főleg az eredeti zenékkel” – olvasható a játék friss értékeléseiben.

Körülbelül hétezren dobták össze a Kickstarteren a játékra a 200 ezer eurót, az olasz fejlesztőcsapat, a Trinity pedig végre hivatalosan is elkészült a Bud Spencer és Terence Hill filmes verekedéseire épülő játékkal.

Le porte della Fiera di Milano stanno per aprirsi, assicuratevi un biglietto perché schiaffi spettacolari come quelli che vi porteremo noi non li trovate neanche al cinema!👊🏻

Közzétette: Bud Spencer & Terence Hill – Slaps And Beans – 2017. szeptember 28.

A Slaps and Beans 20 euróba kerül, Windows-ra, Macre és Linuxra is tölthető. Az oldalnézetes verekedős játékban Hill-lel és Spencerrel is lehetünk, és akár egyszerre többen is játszhatjuk.

A retró stílusú játékban ráadásul nem csak verekedhetünk, hiszen kipróbálhatjuk a Különben dühbe jövünk Puma Dune Buggyjait is egy autóverseny közben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top