Magyarország kúl

Itt mindennap meglesheti az állatkerti kiselefántot!

Ha látogatáson kívül is látni szeretné a frissiben született kiselefántot vagy épp a Szavanna kifutó történéseit, kapcsoljon a budapesti Állatkert webkameráira.

Az elefántok webkamerán (fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert)

A budapesti állatkert nemrégiben megújította a nagyközönség számára is hozzáférhető webkamera rendszert. Így most az Állatkert három különböző pontjára láthatunk rá valós időben. Webkamerán keresztül látható az elefántok külső férőhelye, ahol az évnek ebben a szakában általában a 11 és 13 óra közötti időszakban szoktak mintegy fél órát tartózkodni, természetesen a mindenkori időjárástól függően. Ez jó alkalom arra is, hogy állatkerti látogatások között is rápillantsunk a nemrég született kiselefántra.
Egy másik webkamera képén az ázsiai vadkutyák, más néven vörös farkasok vagy dólok (dhole-ok) kifutójának egy része látható. És ugyancsak valós időben adnak bepillantást a Szavanna kifutó történéseibe is: itt a téli időszakban főleg a reggeli és délelőtti órákban érdemes nézelődni.
A webkamerán látható kép persze nem pótolja az állatkerti látogatást. Ízelítőnek, kedvcsinálónak viszont nagyon is megfelelő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top