Magyarország kúl

Staller Ilona a Celeb vagyok legszórakoztatóbb tagja

Egy: A Celeb vagyok, ments ki innen! műsort szabad kritizálni, mert hát ”micsoda embereket zártak be a dzsungelbe”, és jöhet a régi duma

Egy: A Celeb vagyok, ments ki innen! műsort szabad kritizálni, mert hát “micsoda embereket zártak be a dzsungelbe”, és jöhet a régi duma, hogy “mit tettek le ezek az asztalra?”, de mindez felesleges kanyar. Ha valaki akadémikusok beszélgetését szeretné hosszasan hallgatni, akkor kapcsoljon más csatornára, vagy járjon egyetemi előadásokra.

Kettő: Staller Ilonát lehet utálni a pornós múltja miatt (szokás is emiatt szidni), de felesleges, mivel nyíltan vállalja, nem dumál mellé vele kapcsolatban, sőt egyenesen büszke a filmjeire, na meg arra is, hogy pornósként egész kellemes politikai karriert is futott be Olaszországban.

“Megmasszázsollak”

Cicciolina eközben a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik legszórakoztatóbb szereplője, nélküle olyan lenne a műsor, mint az Odüsszeia Odüsszeusz nélkül. Tudtad például azt, hogy mi az az picsipacsi masszázs? Nem tudtad? Hát ez az, nézd meg, és figyeld, hogy Cicciolina mellett egyes szereplők mennyire ékesen káromkodnak, miközben ő egy randa szót nem szól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top