Magyarország kúl

Megmentették, megműtötték: jól van Mókuska

https://www.facebook.com/madarmentes/photos/ms.c.eJw1ysENwEAIA8GOIrABQ~;~_NRZcLz9GuJEc7ERozPrqOa~;yGj0dW~_TqzHUR8pnWfzllrEGpRa57fVC~;wbxad.bps.a.

Közzétette: Madármentő Állomás Mályi – Bird Rescue – 2017. december 4.

Egy kisfiú és édesapja találta meg az elütött, sérült mókust, és bevitték az állatot a Mályi Állatvédő Egyesülethez, írja a szeretlekmagyarorszag.hu. A szakemberek azonnal megvizsgálták, hogy milyen állapotban van. Ő volt az első mókus, akin MR-vizsgálatot hajtottak végre.

Egy darabig még kérdéses volt, hogy életben marad-e. De szerencsére elfogadta az ételt-italt, és az állatvédők beszámolója szerint megtanult tálkából inni és szereti a dióbelet is.

Hétfőn a Facebookon közölte a Mályi Madármentő Állomás, hogy a cuki mókust megműtötték.

“Mókuska túl van a műtéten! Segítségünkre volt a mályi lakos, aki segített a mai szállításban, amit szeretnénk neki ismételten megköszönni. A műtét sikerült de sajnos mint kiderült súlyosabb volt a baleset. Nagyon bízunk benne, hogy talpra áll és szabadon tudjuk engedni. Nagyon sok pihenésre és fizioterápiára lesz szüksége az elkövetkezendő hetekben.”

Közzétette: Madármentő Állomás Mályi – Bird Rescue – 2017. december 4.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top