Magyarország kúl

Megbánta budapesti balhéját Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence talán nem is legközelebbi filmjéről marad a legismertebb kis hazánkban, hanem a Gozsdu-udvarban rendezett kis bunyójáról. Most ismét nyilatkozott róla, de már nem olyan lelkesen, mint legutóbb.

Jennifer Lawrence  a Mother címû filmje bemutatásakor (MTI/EPA/Ettore Ferrari)

Jennifer Lawrence az utóbbi hónapokban rengeteg interjút adott és most már nem csak új filmje, de Darren Aronofsky-val való szakítása kapcsán is a figyelem középpontjába került.

Most a Variety Actors On Actors sorozatában beszélgetett Adam Sandlerrel és meglepően őszinte vallomást tett viselkedésével kapcsolatban, írja a Glamour.hu.

Ki ne emlékezne arra az esetre, amikor Jennifer Budapesten járt egy kocsmában, ahol egy rajongója fotót szeretett volna vele készíteni, ő pedig ezt visszautasította. A dolog ennél a pontnál még nem ért véget, mivel a férfi ekkor egy “fuck you”-val válaszolt Lawrence-nek, aki dühében sörrel leöntötte az illetlenül közeledő alanyt.

Azóta sok pletykát hallhattunk arról, hogy Jennifer nehezen viseli az embereket és megközelíthetetlen, most viszont elárulta, mi ennek az oka.

Elmondása szerint nagyon goromba lesz, amikor emberek közé megy. Egy “igazi seggfejnek” nevezte magát, amikor nyilvános helyen, rajongókkal találkozik. Mindezt azért teszi, mert csak így tudja megvédeni magát. Rengetegen mennek oda hozzá egy fotó vagy autogram reményében, ő azonban gyakran azt mondja, hogy “bocsi, de most szabadnapom van”!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top