Magyarország kúl

Gyermekotthonokat támogat a hamburgerező

Nem ez lesz a Zing első jótékonysági akciója.

November közepétől egy hónapon át gyerekotthonokba viszik a kézműves hamburgereket a Zing étteremlánc munkatársai, írja a Blikk. Akciójukkal a segítségnyújtás mellett azt szeretnék elérni, hogy mások is kedvet kapjanak hozzájuk csatlakozni.

Az idén negyedik születésnapját ünneplő Zing Burger korábban is szervezett jótékonysági akciókat, idén pedig úgy döntöttek, hogy útnak indulnak food truckjaikkal.

November 15-től kezdve pont egy hónapon át gyermekotthonok lakóinak visznek hamburgert. “Nagyon fontosnak tartjuk társadalmi szempontból is, hogy azok a gyerekek is boldog élményeket kapjanak, akik nem családban nevelkednek. Hiszünk abban, hogy minél többet adunk, annál több közös örömünk lesz, amikor ezek a gyerekek felnőnek” – magyarázta Susánszky Ádám, a Zing egyik tulajdonosa.

“Minden év végén igyekszünk segíteni, de eddig nemigen adtunk hírt róla, mert a segítségnyújtásra nem PR-fogásként tekintünk – tette hozzá Susánszky üzlettársa, Csanda Eszter. – Idén azért döntöttünk amellett, hogy nyilvánosságot adunk akciónknak, mert abban bízunk, hogy mások is kedvet kapnak majd csatlakozni, és jövőre még több gyermekotthon lakója tapasztalhatja meg a food truck élményt.”

Karácsony előtt szerencsére egymást érik a jótékonysági akciók. A Budapest Bike Maffia december 2-án mikuláscsomagokkal segít a rászorulókon a Mikimal Mass akció keretében, például a Bethesda Gyermekkórházba is mennek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top