Magyarország kúl

Gerendai Károly startupoknak segít

Sikeres vállalkozó, pénzemberek is csatlakoztak az eddig inkább informatikai tagságáról híres, startupoknak segítő Bridge Budapest non-profit szervezetnek. Az egyikük a Sziget alapítója, Gerendai Károly.

Gerendai Károly, a Sziget alapítója

Eredendően az informatikai szektorból érkeztek a Bridge Budapest Egyesület alapítói, Anka Márton, Árvai Péter, Halácsy Péter, Stephen J. Luczo, Fehér Gyula és Somlai-Fischer Ádám, írja a Forbes.hu.  Azzal a céllal hozták létre a startupoknak segítő nonprofit szervezetet, hogy részt vállaljanak a tehetséggondozásban, a legjobb vállalati kultúrák terjesztésében, valamint a magyarok kezdeményezőkészségének ösztönzésében, és nemzetközi sikerek elérésében.
Most még hat vállalkozó csatlakozott az egyesülethez teljesen eltérő szakmai területről. Közleményük szerint “a Bridge Fund tagjai olyan, Magyarországhoz kötődő sikertörténetek létrehozói, akik büszkék arra, amit elértek és hisznek abban, hogy a történeteik megosztása további inspirációt jelent az országnak”. Bridge Fund taggá  kizárólag meghívással lehet válni.
A friss tagok:
  • Blaskó Nikolett, az ACG Reklámügynökség alapítója és ügyvezető igazgatója;
  • Scheidler Balázs, a Balabit technológiai ügyvezetője;
  • Györkő Zoltán, a Balabit társalapítója, ügyvezetője;
  • Rajnai Richárd, a Kötéltechnika Kft. ügyvezetője;
  • Pozsonyi Gábor, a Magnet Bank vezérigazgató-helyettese.
  • Hampuk Richárd, a Person Group ügyvezetője
  • Gerendai Károly, a Sziget alapítója.
Ők a szervezeti és operatív közreműködés mellett anyagilag is biztosítják a Bridge Budapest sikerét az egy évre szóló 9000 dolláros (kb. 2,7 millió forintos) hozzájárulással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top