Magyarország kúl

Felújítva tér vissza a Flúgos futam a képernyőre

November 20-án visszatér a klasszikus Hanna-Barbera sorozat vadonatúj verziója a Boomerang csatornán.

Gézengúz Guszti, Mardel, Százszorszép Szep, Dili Dolly ismert arcok, mivel a 80-as években már egyszer rettenetes népszerűségnek örvendett a Flúgos futam, eredeti címén Wacky Races.

A rajzfilm sorozat 1968 őszén került képernyőre Amerikában, 17 része egytől egyig klasszikus, a csatornák ma is vetítik.

Csakhogy: a Flúgos Futamhoz most 80 új részt forgattak, darabja 11 perces, itthon pedig november 20-tól, hétköznaponként 16.25-től láthatók a Boomerang csatornán.

Mike Disa producer a következőt nyilatkozta a régi-új szériáról: “Főként azokat a dolgokat tartottuk meg az eredeti részekből, amikről mindenkinek a Flúgos Futam ugrik be. Ilyen például a zene, ami egyébként az egyik legjobb rajzfilm zene, amit valaha halottam. A szereplők átestek egy kis ráncfelvarráson, de a jellemző karakterjegyeiket megtartottuk. Ha meglátod Gézengúz Gusztit, rögtön tudni fogod, hogy ez ő, és ugyanez igaz a többi szereplőre is, mint Mardel, vagy Dili Dolly. ”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top