Magyarország kúl

Nálatok is mindig kiborult a zacskós tej?

A ’70-es, ’80-as években mindenkinek zacskós tej volt a hűtőjében, aminek cseppmentes tárolása a felbontást követően különleges képességeket igényelt.

Nem volt olyan háztartás, ahol a tej ne borult volna ki, vagy legalább néhány csepp ne landolt volna a földön, amikor a kezünkbe vettük az ide-oda nyeklő zacskót.

Az a bizonyos zacskós tej
Forrás: Youtube

Persze, találékony ember a magyar: volt, aki befőttes gumival csomózta össze a zacskót, és így próbált gátat szabni a tejnek, volt, aki mértani pontossággal igyekezett elhelyezni a hűtő legbiztonságosabbnak vélt zugában a tasakot, aztán jött valaki, és feltalálta ezt:

Zseniális és formatervezett megoldás a zacskós tej professzionális tárolására
Forrás: NLC

Megvolt végre a megoldás a hétköznapjainkat megkeserítő, és a családtól, társasági élettől, valamint az édes semmittevéstől értékes perceket elrabló zacskós tej problematikájára. A mostanra retro  kuriózmnak számító műanyag tejtartó több színben elérhető volt, így kiválaszthattuk az ízlésünknek és stílusunknak leginkább megfelelőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top