Magyarország kúl

Már épül Pécsett az utolsó dunántúli kaszinó

Várhatóan november közepén nyithat meg Pécsett egy új kaszinó, a helyszínen, az egykori Domus-áruházban már folynak a munkák. 

Kaszinó nyílik (képünk illusztráció; MTI-fotó: Czeglédi Zoltán)

Bár Balatonfüred, Hévíz és Siófok is szerette volna magáénak tudni, az utolsó dunántúli kaszinókoncessziós jogot Pécsnek adták, így itt nyithatja meg szórakoztatóközpontját az azt tíz esztendőre elnyerő cég, írja a PécsMa. Eldőlt a pontos helyszín kérdése is, az egykori Domus áruházban nyílik meg az egység.

A pécsi kaszinó a tervek szerint november közepén nyithatja meg kapuit, összesen 800 négyzetméteres területet béreltek az ingatlan tulajdonosától, ebből 400 négyzetméteres lesz maga a játéktér. Az üzemeltető már keresi is a dolgozókat, összesen 70 embert foglalkoztatnak majd.

A jogszabályok szerint Pécsett II. kategóriás kaszinót hoznak létre, erről szólt a kaszinókoncesszió is, és mint az ezt elnyerő társaság korábban közölte, ennek értelmében 100 darab pénznyerő automata, 2 rulettasztal és 3 kártyaasztal várja a szerencsejátékosokat.

A Domus áruházban már a munkák is folynak, a kínai áruház mellett alakítják ki az új pécsi kaszinót.

Pécsről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top