Magyarország kúl

Az év legjobb hirdetése került ki a netre

Van, aki zsigerből ért a reklámhoz, főleg, ha kakasról van szó.

A Jófogáson vannak iszonyat jól megszövegezett hirdetések, de így, amolyan nagydumás piaci kofaként még ott sem sokan írnak. A félelmetes kakasról szóló hirdetés szövegét idemásoljuk úgy pőrén, ahogy van: “Eladó nem tudom milyen fajtájú kakas, városi gyerek vagyok, nem értek hozzá, nagy, antiszociális, engem megcsípett, neked kell megfogni, mert én félek tőle, azt sem tudom mennyit érhet, április eleji keltetés, egyekről jött, illetve haverom hozta. elég termékeny, a tyúkjaimat naponta többször is meghágja szépen sorba, anyukám is városi, ő sem meri megfogni amúgy sem itt lakik, csere bere is érdekel fiatal tojóra, vagy kukoricára, az sem baj, ha nincs ledarálva, darálót már vettem, lassan bele jövök ebbe a falusi létbe, van nagyobb kakasom is, de az jó fej, ez nagyon g**ci, utálom. 
ha nem veszem fel, dolgozok, dobsz egy sms-t vissza hívlak.”

A hirdetett kakas nincs a képen, ez csak illusztráció. A kakas a bal kettes, viszonylag nagy punktaréjjal. MTI Fotó: Sóki Tamás

Klikk ide az eredeti hirdetésért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top