Magyarország kúl

Ellopták Budapest egyik legfontosabb biciklijét

Segítsetek megtalálni, egy sornyi rászoruló napi betevője veszhetne rajta.

Az általunk már többszörösen megénekelt Budapest Bike Maffia (vezetőjükkel, Havasi Zoltánnal interjút készítettünk) kedd este posztolta az alábbi, roppant szomorú bejegyzést a Facebookon:

Ha nem nyílna ki a szöveg, idemásoltuk, olvasd el:

“Megloptak minket, segítsetek!

Szeptember 12-én VIII. kerületi, zárt, portaszolgálatos házból elvitték ennek a bringának a tesóját. Matt fekete egysebi, felszereltségre ugyanez, tehát összetéveszthetetlen.
Aki elvitte bejáratos a házba, az éjjeli portás felismerte, (fel)ismeri, tehát sanszos, hogy meglesz a tolvaj , de valószínű, hogy hamar túl akar adni a bringán. (A portással csak holnap tudunk személyesen egyeztetni)
Kérünk benneteket, ha valaki eladásra kínálja, azonnal üzenjetek facebookon, vagy hívjátok a 06202582478-as telefonszámon Zolit!
Boltosok, kérünk benneteket, hogy figyeljetek hátha eladásra kínálják!
Bringások, ha látjátok állítsátok meg és kérjük üzenjetek. Önbíráskodással óvatosan 🙂
A feljelentést megtesszük.

A Strike Bike bringából tizenpár van, ebből 10 a Bike Maffia tulajdona +1 pedig egy állandó önkéntesünkké. A felsőcsövön a neonzöld logo igen sajátos, az egysebikhez képest széles kormány szintén eltéveszhetetlen.
Köszönet a megosztásért és az éleslátásért!
BBM”

Osszátok, legyen meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top