nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Ilyen erotikusan még nem mostak Ladát

Ilyen erotikusan még nem mostak Ladát

Egy szerencsés barna kockát mosott le két lány a soltvadkerti kempingben rendezett Lada Meeting legforróbb programpontjaként. Meg egy még szerencsésebb férfit. Hajszál híján 18 pluszos tartalom.
magyarorszagkul
f Ajánlom

A Lada-fesztivál egyfelől pontosan az, aminek hangzik: a nyár utolsó forró hétvégéjén összegurul mindenki, aki hobbiból, életformaszinten vagy csak úgy Ladát birtokol (mert például megtartotta). Másrészt sokkal több: a nyár utolsó tisztességes fesztiválja, igazi klasszikus, borsodis-lángosos – ezt a szót a világ összes szeretetével írom le – proletárbuli, ahol feloldódnak a társadalmi–politikai törésvonalak, ahol nem kell árkot temetni, mert nem is voltak árkok, ahol lazán megférnek egymás mellett a nonfigi törzsi, a nagymagyarországos-turulos és a negyven éve, sittes kezek varrta börtöntetkók, a szívcsakrás-árpádsávos szubkultúra és a Kádár iránt felhős tekintettel táplált őszinte nosztalgia.

Ezt írtuk a soltvadkerti kempingben a hétvégén megtartott Lada Meetingről kimerítő riportunkban. A vizuálisan, hogy is mondjuk, ingergazdag buliból most csak egy mozzanatot szeretnénk kiemelni, amelynek kifejtésére odaát nem volt elég hely: a

SEXY kocsimosásként

meghirdetett programpontot, amely pontosan az, aminek leírva tűnik. Mégpedig két professzionális, sexy autómosó (sexyautó-mosó) interpretálásában. Félig vicces és vállaltan trash, mégis komoly, nagy odaadást igénylő mutatvány ez, vagy negyed órányi mozgásművészet és kontakttánc egymással, a Ladával és némi interakció a közönséggel. Fogyasszátok egészséggel!

Fotók: Neményi Márton

Megosztás Facebookon