nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Magyar filmek, amiket még várunk idén

Magyar filmek, amiket még várunk idén

Három olyan magyar film is moziba kerül még idén, amire megéri beülni. Ezek azok.
Stern Ágnes
f Ajánlom

Aurora Borealis – Északi fény

2017. október 19.

Mészáros Márta 26. alkotása két idősíkon, az 50-es években és napjainkban játszódik. Miközben Olga saját családi titkai után nyomoz, megértjük, hogy egy egész “apátlan nemzedék” él identitás-válságban, akik ha szembesülnek gyökereikkel, esélyt kaphatnak egy boldogabb életre – áll a film leírásban. Az Északi fény főszereplői Törőcsik Mari, Tóth Ildikó és Törőcsik Franciska.

Budapest Noir

2017. november 2.

Kondor Vilmos 2008-ban megjelent regényéből Gárdos Éva rendezésében készült filmadaptáció. Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság. Néhány név a színészgárdából: Dobó Kata, Anger Zsolt, Kulka János, Tenki Réka, Kolovratnik Krisztián.

 

A Viszkis

2017. november 23.

A Viszkis rablót mindenki ismeri, hiszen rengeteg postát és bankot rabolt ki, és egyszer még meg is szökött a Gyorskocsi utcából. A nevét onnan kapta, hogy minden rablása előtt megivott egy whiskyt. Az életéről és a bankrablásairól Antal Nimród készített filmet, a főszereplőt Szalay Bence alakítja, de az igazi Ambrus Attila is feltűnik majd egy epizódszerepben.

Megosztás Facebookon