nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Sziget: Pink egy rajongó telefonjával csinált szelfit koncert közben

Sziget: Pink egy rajongó telefonjával csinált szelfit koncert közben

Az amerikai énekesnő ismét megmutatta, hogy kevés nála profibb előadó léphet a Sziget Nagyszínpadára. Pink ráadásul egy rajongójának életre szóló emlékkel is kedveskedett.
Andersen Dávid
Andersen Dávid
f Ajánlom

A sziget nulladik napján egyértelműen Pink, azaz Alecia Moore koncertje volt a fő műsorszám. A látványos és az utolsó szögig megtervezett fellépésre kevés panasz lehet, az is legfeljebb úgy hangzik: nem elég hangos! Tény, hogy egy fesztivál látogatói nem éppen pihenni viszik a dobhártyáikat a küzdőtérre, igaz, ha mindez egy kétmilliós nagyváros közepén történik, talán lehetünk megértőek a környékbeli lakókkal szemben.

Ezt leszámítva azonban Pink hozta a kötelezőt, ami alatt szerencsére nem egy fáradt haknit, hanem energikus, vidám, ízig-vérig „pinkes” előadást kell érteni. Elhangzottak a nagy slágerek és bár a közönség ugrálni vágyó része kevésbé élvezte az akusztikus blokkot, az sem volt baj, hogy a nagy hőségben egy picit lehetett pihenni is.

A csúcspont pedig kétségtelenül az volt, amikor a lazaságáról ismert énekesnő egy váratlan pillanatban elmarta az egyik rajongó telefonját és a színpadon készített magáról egy szelfit. Megnéztük volna a lány arcát, miután visszakapja a telefont, szerencsére a fotót azonban így is meg tudjuk mutatni.

 

Alecia, you ROCK!

25. születésnapját ünnepli a Sziget Fesztivál! Teszteld kvízünkkel, hogy mennyit tudsz a legnagyobb magyar buliról!

Megosztás Facebookon