Magyarország kúl

Sziget 2017: ezeket a cuccokat ne felejtsd otthon!

Hivatalosan is beindult az idei Sziget fesztivál, a vasárnap este óta érkező fesztiválozók szerdán már óriási banzájra számíthatnak a nagyszínpadnál, ahol Pink és a Billy Talent fog fellépni. Nem késő azonban példát venni néhány felkészült partiarcról, akik gondos odafigyeléssel állították össze túlélőcsomagjaikat az egy hetes veretésre. Ezeket tedd még bele a hátizsákba!

Táska, baseball-sapka, fényképezőgép alap, de figyeljünk oda, hogy napszemüvegből minimum kettővel vértezzünk fel magunkat, hiszen nyilván már az első buli után elhagyjuk az egyiket. És ki akarna egy napszemüveg nélküli fesztiválozóval egyáltalán szóba elegyedni??

Jó, ha őszinték akarunk lenni, akkor táskából sem elég egy. Ez a Sziget fesztiválra tartó lány is tudja, hogy minimum három szütyőke kell ahhoz, hogy otthonosan érezzük magunkat a fesztiválon. Kell egy nagyméretű pénztárca, amiben adott esetben a pénzen és bankkártyán kívül zsebkendő és egy kis szájfény is elfér. Aztán jó, ha van egy szájalakú táskánk is, már csak a bohém megjelenés kedvéért, és végül szükségünk lehet egy nagyobbacska hátizsákra is, amelybe az előbbi kettő belefér.

Ha már egy hétig inni kell, akkor pedig tegyük azt egészségesen – sugallja a kedves fesztiválozó fotója, amelyen egy üveg Becherovka, egy túrázáshoz is kiváló feles pohár társaságában almákat is csomagolt a holmijai közé.

Az igazi fesztiválozó tudja, hogy még egy olyan fergeteges fesztiválon, mint a Sziget, is rátörhetnek a bulizóra az unalmas percek, amikor jó egy kicsit egyedül lenni, meredni csöndben magunk elé. Ez a feltöltődés fázisa, ilyenkor nagyon jól jöhet egy fidget spinner. A pörgettyűt rendszeresíteni kellene a telefon, a MasterCard, a napszemüveg és a térkép mellett a fesztiválos túlélőcsomag részeként.

Nincs fesztiválos outfit a szivárvány minden színe és virágok nélkül! Az mostanra már elvárható minimum, hogy egy szolid virágkoszorúval dobjuk fel ilyenkor a hajkoronánkat.

#sziget2017

Bianka Szemők (@bianka_szemok) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 9., 01:12 PDT

Zászló minden mennyiségben! Ha külföldi vagy, akkor hozd magaddal az országod zászlaját, hogy megmutasd: szülőföldedről mennyien jöttetek idén a Sziget fesztiválra. Ha magyar vagy, akkor is hozhatod a piros-fehér-zöld lobogót, hiszen úgyis alig találni már magyar fesztiválozót a Szigeten, váljon hát az a maréknyi hazai láthatóvá! Persze, ezt a csapat bretagne-i fiatalembert nehéz lesz a nemzeties érzelmek reprezentálásában felülmúlni, hiszen ők nem csak Bretagne zászlaját hozták magukkal, de francia színekbe is öltöztek.

#bzh #bretagne #sziget #sziget2017 #szigetfestival

Jezz (@arnaud_jzq) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 9., 01:47 PDT

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top