nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Vegetáriánus fesztivál lesz Budapesten

Vegetáriánus fesztivál lesz Budapesten

Augusztus végén rendezik a budapesti Vegetáriánus Fesztivált, ahol relaxációs foglalkozásokat, ételkóstolókat, öko- és bio-termékbemutatókat, zenei és táncprogramokat, valamint filmvetítéseket is láthattok.
Munkácsy Márton
Munkácsy Márton
f Ajánlom

Jön a 21. Vegetáriánus fesztivál, ahol külön főzőszobában tanulhatják a látogatók az ételek elkészítését, valamint idén először a fesztivál keretein belül szervezik meg a növényi alapú táplálkozás első budapesti szakmai szimpóziumát is.

Az augusztus 26-án és 27-én Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban rendezett programon szó lesz többek közt a vegán életmódról, a nyers táplálkozásról, a gluténmentes étrendről, a várandósság és az egészséges táplálkozás kérdéseiről, valamint az inzulirezisztenciából és a cukorbetegségből való gyógyulásról is.

A fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket és rámutasson a sok zöldség és gyümölcs felhasználásával készült ételek egészségmegőrző hatására.

A két nap alatt a látogatók számára lehetőség nyílik majd természetgyógyászokkal folytatott konzultációra, előadást tartanak táplálkozási szakemberek, lesz csoportos jóga, relaxációs foglalkozás, masszázs, ételkóstoló is.

Megosztás Facebookon