nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Kertmozizni és reggeli tornázni is lehet majd a Strand fesztiválon

Kertmozizni és reggeli tornázni is lehet majd a Strand fesztiválon

Jelentősen bővül idén a Strand fesztivál programkínálata, bár a megszokott zenei fesztiválokhoz képest egy kicsit más irányba kacsintgatnak a szervezők. A koncertek mellett például tábortüzet rakni, kertmozizni és kakaóval jutalmazott csoportos tornán is részt lehet majd venni augusztus végén Zamárdiban.
magyarorszagkul
f Ajánlom

Augusztus 23. és 26. között rendezik meg Zamárdiban az ötödik Strand fesztivált, amelynek a zenei kínálatát (headlinerek: John Newman, Bastille, Parov Stelar) idén a szervezők egyéb programokkal próbálják meg felturbózni.

A nemrég kiküldött sajtóközleményük szerint új helyszín lesz a Strandon a #HelloHungary Terasz, ahol magyar fellépők, mint a Random Trip vagy a ByeAlex és a Slepp adnak majd koncertet. Kifejezetten baráti társaságoknak szánja a fesztivál a Nagy STRAND Kaland nevű programot, amely a rendezvénynek mind a négy napját magában foglalja: a nevezők az első napon kincsvadászatra indulhatnak, a másodikon tutajt építhetnek, a harmadikon felfedezésre indulnak, a negyediken pedig egy Ki-mit-tud?- jellegű megmérettetésen vehetnek részt, ha van kedvük.

Újdonság lesz, hogy lelkes önkéntesek a fesztiválon tábortüzet rakhatnak, és aki véletlenül nem akarna bulizni, az a Strand kertmozijában, minden este 11 után lazíthat 2-2 magyar filmre.

A fesztivál programjába beépítették a rendhagyó módon délre időzített „reggeli tornákat” is, amelyek végén kakaót fognak osztogatni a sátrukból idő előtt kimerészkedett, túlmozgásos fesztiválozóknak.

Zamárdiba a szervezők – közleményük szerint – kortárs művészeket is lehívtak, akik a Balaton négy napja alatt a tervek szerint összesen 500 alkotást fognak majd elkészíteni.

Az NLCafé keresi az Év Női Startupperét!
3 erős nő, 3 szuper ötlet, 3 vállalkozás! Téged ki inspirál a legjobban?

SZAVAZOK!

Megosztás Facebookon