Magyarország kúl

5 pazar esküvőhelyszín a Balaton körül

Tavasszal és nyáron nehezen lehetne megfelelőbb helyszínt találni az esküvőhöz, mint a Balaton.

Akár fedett helyen, akár szabadtéren szeretnétek tartani az esküvőtöket, a Balaton partján csak megtaláljátok a tökéletes helyszínt. Esküvői képek balatoni panorámával, szertartás és lagzi.

Tihany

Tihany ideális választás, hiszen a Tihanyi félsziget nemcsak a Balaton, hanem egész Magyarország egyik legszebb helye. Az egyházi szertartást a Tihanyi Apátságban is megtarthatjátok, a Hotel Club Tihany pedig részt vállal az esküvői előkészületekből is.

Keszthely: Festetics-kastély

Melyik lány ne álmodna arról, hogy az esküvőjén igazi hercegnőnek érezhesse magát? Ez az álom valóra is válhat a Keszthelyi Festetics kastélyban. A szertartást tarthatjátok a kastélyparkban vagy a tükörteremben, a fogadást pedig az elegáns bálteremben.

Balatonfüred

Az Anna bálok helyszíne a balatonfüredi Anna Grand Hotel is exkluzív helyszínt nyújthat a nagy naphoz. A 200 éves műemlék épületben található bálterem és az alatta elhelyezkedő patinás étterem adhat helyet a fogadásnak, a mediterrán udvar pedig a ceremóniának.

Balatonvilágos – vízpart

Ha számodra a Balaton part az elsődleges szempont, akkor a Tópart Hotel lehet az esküvőd ideális helyszíne. A hotel gyönyörű vízparti parkjánál nem is kell ideálisabb hely. Ráadásul akár az egész hotel a tietek lehet az esküvő ideje alatt.

Rendezvényhajó a Balatonon

Hogy te nagyban gondolkodsz és ha már a Balatont választod, akkor nem a tó partján, hanem a vízen mondanád ki a boldogító igent? Nyilván ez is megoldható. A Balaton 22 kikötője közül bármelyikbe rendelhető rendezvényhajó, akár nosztalgiahajó is.

Még több esküvői tartalmat itt találsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top