nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
15 év után renoválják a Lehel csarnokot

15 év után renoválják a Lehel csarnokot

A vevők pedig ebből csak az eredményt veszik észre, a munkálatok nem zavarják a kereskedést.
magyarorszagkul
f Ajánlom

A XIII. kerületi képviselő-testület júniusi ülésén elfogadta a Lehel Csarnok beruházási célokmányát 600 millió forint összegben. A Lehel Csarnok nagykarbantartási munkálatainak során kiemelt feladat lesz a tető és a légtechnika megújítása.

Fotó: BP13

A munkálatok kivitelezése, a vásárcsarnok nyitvatartási idején túl, hétvégén és éjszaka történik, a vásárlói forgalom akadályozása nélkül. Az évente több millió látogatót fogadó vásárcsarnokot 15 éve vehette birtokba a kerület és a főváros lakossága. 2017. júniusában két nagyléptékű munka kezdődik el. A tetőn a munkavégzés a Lehel Csarnok nyitvatartási idején kívül (hétköznap 19.00-06.00 óra között, szombaton, 15.00-06.00 óra között, vasárnap 14.00-06.00 óra között,), a vásárlói forgalom – beleértve a parkoló területek használhatóságát is -, akadályozása nélkül történik. A felújítási munkák várhatóan december végén fejeződnek be.

A homlokzat karbantartás I. üteme a Váci úti oldalon a vásárlói közönség elől szakaszosan elzárt területen, a forgalom lehetőség szerinti legkisebb akadályozása mellett, június 15. és november 1. között készül.

A megújult külső eredményeképpen és a tetőfelújítás elkészültével a vásárlók, kereskedők és a dolgozók hő- és komfortérzetének javulása, azaz télen melegebb, nyáron hűvösebb belső hőmérséklet várható.

(via BP13)

Megosztás Facebookon