Magyarország kúl

“A k*rva anyjukat a szerelmeseknek” – íme a Facebook legviccesebb csoportja

A tökéletes állatkerti öltözettől a Nyugati pályaudvar unikornisáig. Köztük pedig kézzel rajzolt Soros György, gyerekcsinálós harisnya és a BKV patkánya. Válogatás a Trash of Pest csoportból.

Van a Facebookon egy népes, de azért nem túl népszerű – azaz szerencsére szó sincs Kasza Tibi- és Tibi atya-szintű lakossági lájkvadászatról – csoport. Úgy hívják, Trash of Pest. Teljesen közösségi, azaz szabad csatlakozni és bármit feltölteni, elég lazán moderálnak és tartják mederben a képdömpinget. Az adminisztrátorok, akik már két nyomtatott kiadványt is megjelentettek a feltöltött kordokumentumokból, nem definiálják, mit jelent az, hogy trash. Van, akinek konkrét szemetet, van, akinek ciki, botrányos vagy béna megoldásokat – legyen szó öltözetről, kirakatról, politikai hirdetésről -, van, akinek a szeretetet Budapest, a mocskos, pisis-kakis, multikulti (mert az!) város iránt, ahol mindenki úgy boldogul, ahogy tud.

Szerencsére az utóbbiak vannak többségben, így jelenleg nincs jobb hely, hogy megismerd a fővárost, mint a Trash of Pest csoport. Az oda feltöltött képekből közlünk most egy (a teljes mennyiséghez képest) szűkre szabott és nem reprezentatív, de reméljük, kifejező és vicces válogatást.

A tökéletes állatkerti szett

Elnézést, üzletünk bezárt!

Bulika

Vajna Timi elbújhat!

Nyuszi

Rögtön jövök!

Street art

Close enough

Savanyú a szőlő

A részvétel a fontos!

Közbringa

Csonka család

Ez miért nem szabvány?!

Háromezer

Kalandok a Google Translate-tel

Dohányzásra kijelölt terület

Ellenőrzésre kérem felmutatni!

Velős

Adventure time

Elfogyott a plakátpénz

Termékkapcsolás

Mondá az Úr

A kilenc és háromnegyedik vágány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top