Magyarország kúl

Rekord dőlhet meg az idei Campuson

Egy hét múlva kezdődik a Campus fesztivál, a szervezők már a rendezvény helyszínét készítik elő a Nagyerdőn. Programokban ezúttal sem lesz hiány, 17 rendezvényhelyszínen mintegy 250 fellépő várja a szórakozni vágyókat. A szervezők abban bíznak, hogy idén átléphetik a 100 ezres látogatószámot.

A Dehir cikke szerint 2016-ban 98 ezren látogattak ki Kelet-Magyarország legnagyobb zenei fesztiváljára, de a szervezők idén szeretnék átlépni a százezres határt. Erre minden esély megvan, ugyanis elővételben több jegyet adtak el, mint tavaly ilyenkor.

“Az elővételes számok egy kis javulást is mutatnak a tavalyi évhez képest, de azt lehet tudni, hogy nálunk az előző években is nagyon fontos részét tette ki a jegyértékesítésnek a helyszíni jegyértékesítés, úgyhogy sok minden a jövő héten fog eldőlni. Mindenesetre optimisták vagyunk és bízunk benne, hogy elérjük ezt a bűvös 100 ezres látogatószámot” – nyilatkozta a lapnak Süli András programigazgató.

A Dehir megjegyzi, hogy egymás után kerülnek a helyükre az elemek, már elkezdődött a fesztivál területének bekerítése. A műszaki és a technikai részért felelős szakemberek folyamatosan készítik elő az alapvető infrastruktúrát, meg kell oldaniuk az áram- és a vízellátást, hamarosan pedig elkezdik kialakítani a rendezvényhelyszíneket is.

Most még üresen álla Ködszínház melletti terület, hamarosan azonban ott fogják felépíteni a Campus Fesztivál nagyszínpadát, ahol többek között a Prodigy, Lucas Graham és a Tankcsapda is fellép majd.

A jövő szerdán kezdődő Campus fesztiválon 17 helyszínen 250 fellépő várja a szórakozni vágyókat. Még egy óriáskereket is építenek a rendezvény idejére. Fontos tudni, hogy idén is készpénzmentes lesz a Campus. A helyszíneken fesztiválkártyával vagy Pay-Pass-os bankkártyával lehet majd fizetni.

Itt az idei Bánkitóról, itt pedig az idei EFOTT-ról írtunk. Ezeket a héten tartják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top