Magyarország kúl

Halottnak hitt nyomozónő lebeg a Hajós Alfréd uszoda medencéjében

Idén ősszel mutatja be az AXN a Sony Pictures legújabb sorozatát, az Elfeledve (Absentia) című thrillert, Stana Katic főszereplésével. Beharangozó kisfilmjének víz alatti képkockáit Budapesten, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában rögzítették.

A beharangozó kisfilmben, amely egy villanás a sorozatból, azonban nem Stana Katic, hanem az Európa bajnok bronzérmes búvárúszónőnk, Vancsura Anikó látható. Az éjszakai forgatás során a szobahőmérsékletű víz és a páratartalom ellenére csak rövid ideig lehetett neoprén ruha nélkül a vízben tartózkodni. A készítők a hollywoodi produkciókhoz hasonlóan rejtett utalásokat is elhelyeztek a kisfilmben. A képkockák álomszerű jeleneteken keresztül érzékeltetik az emlékek és a személyiség kegyetlen körülmények közti elvesztését, ahol egy ponton túl már csak a túlélés a cél. A sorozat szerint az FBI ügynököt halottnak nyilvánítják, amikor nyoma veszik egy sorozatgyilkos utáni hajsza közben. Hat év elteltével azonban élve találnak rá egy erdei faházban, de fogalma sincs arról, mi történt vele az eltelt időben. Miközben próbálja visszakapni régi életét, emlékeit és személyiségét, nem menekül a múltjától és fogvatartójától, aki kegyetlen játékot űz vele. A teaser a Sony Pictures Television Networks CE kreatív vezetője, Mihola Péter vezetésével készült Budapesten.

Filmek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top