Magyarország kúl

Mutatjuk, honnan a legerősebb a balatoni panoráma

Július első vasárnapján nyílt meg a siófoki óriáskerék.

A Belgiumban gyártott, 24 kabinnal rendelkező mobilkerékről egyszerre 144-en csodálhatják majd 40 méter magasból a Balaton tájait. Az óriáskerékre váltott jegy 14 órától tartalmazza a strandbelépőt is.

A Siófok kártyával rendelkezők 500 forintos kedvezményben részesülnek a 2000 forintos felnőttjegy árából, a 140 cm-nél alacsonyabb látogatók pedig 1000 forintért válthatnak jegyet.

Az északi parton nyaralóknak sem kell kihagyniuk az élményt, hiszen a Balatoni Hajózási Zrt.-vel együttműködve Balatonfüredről és Balatonalmádiból az Óriáskerék Hajójáratokkal is eljuthatnak az érdeklődők, akik az aznapi jegyük bemutatásával 19:00 után ugyancsak kedvezményben részesülnek.
Utazási idő kb. 10 perc, a jegy 3 teljes körre szól. Az Óriáskerék jegy ára 14.00 és 19.00 óra között a strandbelépőt is tartalmazza. Egy kabinban 6 fő utazhat egyszerre. 14 éves kor alatti gyerekek esetében kabinonként egy felnőtt kísérő szükséges.

(via Forbes, címlapkép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top