Magyarország kúl

VOLT fesztivál: kegyetlen hosszú, raszta tincsek

Ennyi hajat már fizikailag nehéz viselni.

A fesztiválokon természetes jelenség, hogy az adott területre jutó extremitás magasabb százalékban van jelen, mint mondjuk Budapest belvárosában. A hülye kezeslábasok, viccesnek szánt feliratos pólók és dinnyéből készült bukósisakok mellett azonban speciális kiegészítő nélkül is el lehet érni, hogy az ember felkapja a fejét. Az idei VOLT Fesztivál egyik ilyen jelenése az alábbi, földig érő raszta frizura.

Ránézésre nagyjából 180 centinyi hajról van szó, normál testtartás mellett a földre még pont nem ér.
Ha ismered a haj tulajdonosát, kérjük, hogy írj nekünk az nlcszerk@centralmediacsoport.hu e-mail címre, mert szeretnénk felvenni vele a kapcsolatot.

Magyarországon feltűnik, ha ekkora hajrengeteg jön szembe (pláne, ha raszta), a világrekordtól viszont igen messze van. A floridai Asha Mandela – akit a Grimm-mese nyomán csak Rasta-Rapunzelnek hívnak – haja csaknem 17 méter hosszú, tincsei pedig összesen 19 kilót nyomnak.

Ekkora hajjal nem egyszerű az élet, szatyorban vagy a derekára kötve hordozza a nő, miközben az orvosai figyelmeztették, hogy a nagy súly rossz hatással van a gerincére és a nyakára.

A VOLT fesztiválnak egyébként vasárnap virradóra vége lett, a héten Balaton Sound lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top