Magyarország kúl

5 kertmozi a Balaton körül

Feltérképeztük a magyar tengert a kertmozik után kutatva.

Megnéznél egy jó filmet a balatoni nyaralás alatt? Inkább menj kertmoziba ahelyett, hogy kinyisd a laptopod. Mutatunk 5 balatoni kertmozit.

Fövenyes Kertmozi

Cím: Balatonudvari-Fövenyes, Mozi utca 1.

Romantikus kertmozi, eldugva Balatonudvari-Fövenyes egyik hangulatos kis utcájában. A vászon és az ülések a múltat idézik, de a digitális hang- és vetítéstechnika mai. A kutyádat is viheted, ugyanis kutyabarát helyről van szó. A jegyár egységesen 1000 Ft.

Csopak kertmozi

Cím: Csopakon a Forrás utca 5.

Csopakon premierfilmekkel várnak 21 órától, szintén 1000 Ft-os egységáron. A kertmozi tulajdonképpen autósmozi is, be lehet állni.

Lelle kertmozi

Cím: Balatonlelle, Hortenzia utca 1.

A Sió Mozi nyári kistestvéreként, több éves szünet után újra nyit Balatonlellén a balatonpart egyik legnagyobb fedett kertmozija. A jegyár 1200 Ft, a filmek 21 órakor kezdődnek, hétvégente pedig 23 órától is van egy vetítés.

Révfülöp Szigeti kertmozi

Cím: Révfülöp, Sziget utca (Szigeti strand)

A Szigeti strandon található kertmoziban is premierfilmekkel várják az érdeklődőket minden nap 21 órától. A mozijegy 1000 Ft.

Balatonakali Kertmozi

Cím: Balatonakali, Petőfi Sándor utca 2.

Hangulatos kertmozi a Művelődési Ház kertjében kialakított közösségi térben. Naprakész műsor, friss popcorn, hideg üdítők és meleg fogadtatás.  A kertmozi teljesen akadálymentesített. A jegy ára 1000 Ft.

 

Olvass még többet a Balatonról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top