Magyarország kúl

A VOLT álompárjának az esküvői meghívója fesztiválbelépő volt

Az idei VOLT fesztivál kampányának egyik eleme volt, hogy megtalálják a szervezők azt az álompárt, akik a fesztiválon jöttek össze. Erus és Ádám szemmel láthatóan mániákusan imádják a fesztivált, úgyhogy nehéz lehetett náluk tökéletesebb alanyokat találni.

A VOLT fesztivál a Facebookon tette közze felhívását, miszerint olyan párokat keresnek, akik a VOLT-on ismerkedtek meg egymással, és azóta is együtt vannak. Nagyjából százan jelentkeztek, közülük a szervezők Erust és Ádámot választották ki, az ő love storyjukat dolgozták fel egy 3 perces kampányvideóban.

Ebből kiderül, hogy Ádám a fesztiválon kérte meg leendő felesége kezét, és mivel kulcsfontosságú szerepet játszik életükben a soproni fesztivál, így a pár úgy döntött, hogy az esküvőjük tematikáját is ehhez igazítják. Nem féltek túlzásba esni: a rokonoknak, barátoknak kiküldött esküvői meghívó egy-egy fesztivál-belépőjegy lett, az ülésrendet pedig nem a számozott asztalok szabták meg, hanem különböző fellépők nevei, mintha csak színpadokhoz sorakoztatnák a vendégséget.

A VOLT  szervezői pedig különös meglepetéssel készültek az ifjú pár számára. Egyszer csak megjelent a násznép között Járai Márk, a Halott Pénz énekese, aki elénekelt egy dalt, majd pedig a fesztivál főszervezői, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert léptek a színpadra, és a házaspárnak egy egyhetes soproni nyaralás mellett két örök életre szóló VIP-belépőt ajánlottak fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top