Magyarország kúl

Szuper kalandparkok Budapesten

A kalandparkok a kicsiknek és a nagyobbaknak is felejthetetlen élményeket nyújtanak. Kötélpályák, csúszkák, mászás, ugrás, nevetés.

Alább felsorolt budapesti kalandparkok közt olyat is találsz, ahol családi pálya is van.

Csillebérc, Challengeland Kalandpálya
Csillebérc, 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21.

Három nehézségi fokú pályát alakítottak ki, ahol fáról fára különböző akadályokon juthatsz el. Vannak lecsúszók, függőhidak, valamint Tarzan-átlendülés. Családosoknak ajánlott a dual pálya, ahol a szülők és a gyerekek egyszerre tehetik próbára ügyességüket.
Különleges csomag náluk – a szülinapi és a csapatépítős ajánlatokon kívül – a „Game over” elnevezésű legénybúcsú és a leánybúcsú csomag.

 

Római Kalandpark
1031 Budapest, Szentendrei út 189.
(Bejárat a Rozgonyi Piroska utca felől)

Óbudán, a Szentendrei úton, a Római Strandfürdő és a Kemping szomszédságában, gyönyörű, ősfás környezetben vár a Római Kalandpark. Magaslati kötélpályák, lézerharc pályák, számtalan szabadidős szolgáltatás.
Kötélpályából három nehézségi fokozat van: gyerek, junior és felnőtt pálya, ahol a kicsik 10, a nagyobbacska gyerekek 21, a felnőttek pedig 60 állomásos pályán tehetik próbára ügyességüket.
A park családi pikniknek, szülinapi zsúroknak is pazar helyszín, sőt, bográcsozási lehetőség van.

 

Bókay Kalandpark
Bókay Kert – 1181 Budapest,Szélmalom u. 33.

A kalandparkban alpintechnikai, kötéltechnikai akadályokkal, játékokkal felszerelt pályákat építettek ki. Bár a folyamatos fejleszthetőség érdekében beállításra került 16 mesterséges oszlop is, de a platformok zöme a park élő fáira készült. Itt próbálhatod ki az óriáscsúzlit, ha kell még egy kis plusz adrenalin.
A parkban lehetőség van szülinapi buli, osztálykirándulás, csapatépítés megrendezésére.

 

Ismerj meg még több kalandparkot:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top