Lilu sztármustra

Sztármustra Liluval: bőrdzseki, az örök klasszikus

A tavaszi átmeneti időszakban tökéletes választás a motoros bőrdzseki. Reggel, amikor még nem melegedett fel az idő vagy a hűvösebb esti órákban nagyon jó szolgálatot tehet. Ez a darab örök és nagyon cool. Választhatod az olcsóbb, műbőr verziót is, de talán ennél a ruhánál igazán érdemes befekteti egy igazi bőr, minőségi darabba, hiszen biztosan sosem megy ki a divatból, ha jó fazont választasz még akár 10-20 év múlva is nyugodtan hordhatod.

A legnagyobb ikonok is mind-mind bőrdzsekit viseltek: ez vált James Dean igazi védjegyévé, sőt Michael Jackson a Thriller klipjében egy piros verzióban hódította meg a fél világot. Madonna is ilyet hordott 1987-ben a Who’s that girl című filmben, később pedig a Hang up című dalhoz tartozó klipben újra előkapta a bőrdzsekit, csak akkor lila változatban. Ez az alapdarab azóta sem hiányozhat a sztárok gardróbjából.

Megnézem
Összes kép (1)

A szívemhez a sima fekete motoros dzseki áll a legközelebb, fehér pólóval, farmerrel és tornacipővel szeretem a legjobban viselni, de nagyon menő szoknyával, magassarkúval vagy akár egy nyári ruhácskával is. Tóth Gabi a Story Gálán csinos koktélruháját vadította meg egy motorosdzsekivel.

Megnézem
Összes kép (1)

 Ha már unod a sima fekete verziót, bátran válogathatsz a színek között is.

Megnézem
Összes kép (1)

 Sztármustra Liluval! Olvasd el a korábbi cikkeket is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top