Lilu sztármustra

Sztármustra Liluval: tavaszi–nyári cipőkörkép

Végre-végre itt a tavasz, én pedig már szépen gondosan elcsomagoltam a bélelt, vastag lábbeliket a gardróbom mélyére. Egyúttal előhalásztam a csodálatos kiscipőimet is, amelyek között olyan, mindig divatos alapdarabok is vannak, amiket évek óta őrizgetek. Lássuk, mi lesz idén a divat, és melyek azok a darabok, amik évek óta tartják magukat, és érdemes rájuk beruházni, hiszen még sok-sok éven át viselheted őket.

Sztármustra Liluval! Olvasd el a korábbi cikkeket is!

A tűsarkú kicsit máshogy…

Az alap egy fekete tűsarkú, azt gondolom, ebből nyugodtan beszerezhetsz egy drágább, időtálló darabot, hiszen egész biztosan nem megy ki a divatból. Erről már korábban is írtam nektek. A másik nagy kedvencem, amely nem olyan régen lépett számomra az alapdarabok közé, a nude színű tűsarkú. Gyakorlatilag nincs olyan vörös szőnyeges esemény, ahol a sztárokon ne szúrnék ki egy-egy ilyet. Ez a cipő fantasztikusan meghosszabbítja a lábat, ezért mindenkinek ajánlom. Lehet lakk vagy matt, mindegyik szuper elegáns. Viselheted alkalmi öltözékkel, de a hétköznapokon farmerrel, zakóval és egy vagány pólóval is trendi leszel benne.

Megnézem
Összes kép (1)

Pántok mindenhol

A pántos szandál szintén olyan alapdarab, amely sosem megy ki a divatból: egypántos verziója elegánsabb, a többpántos vagányabb. Hétköznapokon én inkább az utóbbira esküszöm, ez sokkal kényelmesebb, jobban tartja a lábat.

Megnézem
Összes kép (1)

Csizmát tavaszra? Naná!

Idén is nagyon menők a tavaszi bokacsizmák: lehet nyitott orrú, lyukacsos vagy vászon anyagú – mindegyik nagyon vagány. Magas sarkú verziója csini, mégis kényelmes, a lapos talpú pedig igazi rohangálós darab lehet tavaszra vagy hűvösebb nyárestékre.

Megnézem
Összes kép (1)

Kényelmes sikk

A háncs- vagy parafa talpú cipők idén sem mennek ki a divatból. Aki a kényelmes viseletre esküszik, annak muszáj egy ilyet beszereznie. Akár lapos, akár vastagabb teletalpú, mindegyikben ki lehet bírni akár egy egész napot is.

Megnézem
Összes kép (1)

Legyél gladiátor!

A római gladiátorokat idéző sarukat idén sem kell elfelejtened. A korábbi években már próbált (sikertelenül) betörni a divatba a térdig érő verziója, idén azonban biztosan megkerülhetetlen lesz. Ha vékony a lábad, neked is remekül fog állni, ha erősebb a vádlid, inkább maradj a bokáig érő verziónál. Ez a viselet biztosan odavonzza a szemet, mégis nagyon kényelmes: shorttal vagy nyári ruhácskával nagyon jól mutat, de sose viseld hosszú nadrággal vagy maxiszoknyával. Természetesen ha ragaszkodsz hozzá, nem kell lemondanod a magas sarkú verziójáról sem. Ez csak nyomokban emlékeztet az eredeti gladiátorszandálra, de borzasztóan menő és szexi.

Megnézem
Összes kép (1)

Felejtsd el a balerinát!

Tudom, hogy a balerina hosszú éveken keresztül nagyon jó megoldást jelentett, hogy ha nem akartál egész nap magas sarkúban egyensúlyozni, de mégsem szerettél volna sportcipőben elindulni. Most mégis azt tanácsolom, felejtsd el a balerinacipőt, ugyanis már sajnos kiment a divatból. Helyette próbáld ki a slippert, esetleg a mokaszint, mindegyik ugyanolyan kényelmes, ráadásul most nagyon trendi viselet.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top