Mindennapok

Amikor muszáj kibújni a csigaházból – életmentő randitippek introvertáltaknak

Ha te sem vagy éppen partiarc, és sokkal többre értékelsz egy csendes baráti vacsit, mint egy eszeveszett házibulit, de azért szeretnél végre egy rendes párkapcsolatot is, akkor figyelj!

Amikor pár évvel ezelőtt erősen introvertált nőként újra rászántam magam a randizásra, eléggé szkeptikus voltam azzal kapcsolatban, hogy az interneten lehet találni híreken, pizzán, lakberendezési ötleteken és kajarecepteken kívül szerelmet is, de végül belevágtam a netes társkeresésbe. Ma már boldog házas emberként írom ezeket a sorokat, és el kell mondjam, a következő tippek között van olyan – több is –, amit magam is alkalmaztam, amikor randizgattam, s lám, meg is lett az eredménye.

Hogy egyet mondjak: ha a randipartnerem rám bízta, hol találkozzunk, akkor mindig ugyanoda mentünk. Rendszeresítettem ugyanis egy közeli kávézót, ami tetszett, de csak erre a célra használtam. Amikor kinéztem, elmentünk a barátnőmmel letesztelni, és közben persze rengeteget nevettünk. Ez volt az alapélményem, amire támaszkodva magabiztosan tudtam menni másodjára, aztán többedjére is persze. De amióta találkoztam a férjemmel, egyszer sem voltam ott. Miért tettem volna? Az volt az én randikávézóm, se több, se kevesebb.

Szóval, ha te is nehezen oldódsz társas helyzetben, kiver a víz, ha rád irányul a figyelem, és a small talk sem barátod, akkor garantáltan találsz majd a következő tippek között olyat, ami hasznodra válik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top